Suunnittelu alkaa aina kohteeseen tutustumisesta sekä keskustelusta asiakkaan toiveista ja suunnitelmista. Tällöin myös määritellään pihan rakentamiseen käytettävä budjetti.

Suunnittelun hinta määräytyy ensimmäisen tutustumiskäynnin perusteella. Oheiset hinnat ovat suuntaa antavia arvioita noin 1000 m2 tasamaa omakotitalotontille ja sisältävät Alv:n. Arviokäynti on ilmainen.

Soita 0500 617147 niin keskustellaan pihanne toteutuksesta!

KonsultointikäyntiNoin 2 tuntia kestävällä käynnillä annan neuvoja ja ideoita pihan toteutukseen. Käynnistä toimitetaan kirjallinen raportti. Mikäli konsultoinnin jälkeen tilaatte pihasuunnitelman, käynnin hinta hyvitetään suunnitelman ja mahdollisten muiden töiden hinnasta.

Konsultointikäynnin hinta 100-200 € riippuen tontin koosta.

Pihan luonnossuunnitelma

Sisältää 1-2 tuntia kestävän kohteeseen tutustumisen ja asiakkaan tarpeiden kartoituksen. Tämän pohjalta tehdään pihasta piirros, jossa on mukana asiakkaan kanssa sovittu yleisilme sekä kasvi- ja materiaalisuunnitelmat. Kokonaisuuteen sisältyy lopuksi 1-2 tuntia kestävä suunnitelman läpikäyminen asiakkaan kanssa. Luonnossuunnitelma soveltuu taloprojektin alkuun pihan mahdollisuuksien hahmottamiseksi tai on erinomainen pohja asiakkaalle, joka haluaa toteuttaa pihaa itse.

Pihan luonnossuunnitelman hinta omakotitalolle alkaen 600 €.

Pihasuunnitelma

Sisältää luonnossuunnitelman sekä tästä laajennetun ja tarkennetun pihasuunnitelman. Mukana mitat, istutussuunnitelmat kasvilistoineen, materiaalit sekä menekit ja tarvittavat työohjeet.

Pihasuunnitelman hinta omakotitalolle alkaen 900 €.

Osapihasuunnitelmat tai istutussuunnitelma

Näitä voidaan suunnitella ja toteuttaa haluttuihin pihan pienempiin kokonaisuuksiin.

Viherrakentaminen

Laatoitukset, muurit, nurmet, terassit, puurakenteet ja muut viherrakentamistyöt.

Veloitus 42 €/tunti.

Parvekevihersuunnitelma

Suunnitellaan parvekkeelle soveltuvat istutukset esimerkiksi, kesäkukat, tai yrttipuutarha.

Parvekevihersuunnitelman hinta 200-300 €

Luennointi

Minulta voi tilata luentoja ja esitelmiä erilaisista ympäristöaiheista (mm. vieraslajit ja vieraslajien torjunta, IPCC-raportti, kierrätys, kiertotalous). Esimerkiksi yrityksille ja yhteisöille.

Luentohinta 100-300 € (esim. 45 min,  30 + 30 min , 45 + 45 min luento) + km korvaukset mikäli luennoidaan yli 30 km toimistolta.